2023 Yılında Geçmiş Karmalar Çözülüyor

2023 Yılında Geçmiş Karmalar Çözülüyor

Öncelikle herkese selamlar sevgiler , yeni yıl dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl olmasını diliyorum.

Gökyüzü Etkisine baktığımızda kadersel değişimlerin kaçınılmaz olduğunu gösteriyor, Satürn 1 bucuk yıl kova burcunda etkisini devam ettirdi ve sürekli çözmemiz gereken durum konuları önümüze serdi.

Çözümlediklerini çözümleyenler için yüzleşmeler oldu sayfalar kapandı çeteleler tutuldu bilançolar hazırlandı. Şimdi 2023 yılında bu bilançoların  devir teslimi yapılacaktır.

Öncelikle  Balık Burcunun temalarını ele alalım ; Neptün etkisinde olan balık burcu deniz tanrısıdır, ve tüm suları gölleri okyanusları ele alır. Suların babasıdır, suların babası olan Neptün Satürn etkisinde bizlerle   olacaktır.  Saturn ise derslerle bize öğretiler gösterir, Kova cağını devir edip duyguları öğreneceğiz mantık ,araştırma, para psikolojisinden çıkıp duygularımızın ne durumda olduğunu gösterecek etkilere sahip olacağız.

7 mart Tarihinde Satürn Balık Burcunda ; Bağımlılıklarımız, Duygularımız, İçsel duygularımız, Travmalarımız, yaşadıklarımız, sevilme şeklimiz ,degerlerımız, hayvanlarımız, çocuklarımız, duygusal olan herseyı ülke ve kişisel olarak gündemlerimize olacaktır..

Gündemlerimiz; Sular ile ilgili sorunlar , su kesintileri veya sularla olan yanlış tesisatlar. Denizler, barajlar, suların temızlıgı veya kirliliği, Sularla ilgili Göremediğimiz bir çok eksiklikler .

Duygusal tepkiler , eylemler daha yoğun hayvan ve çocuklarla ilgili olabilir. Bağımlılıkları ilgilendiren Satürn balık madde bağımlıları ile ilgili gündemler yapılandırmalar eylemler ve kaosların ortaya çıkacağını gösterir. Kimyasal uyuşturucu  ilgi konular  , hapishaneler, kısıtlamalar, psikolojik rahatsızlıklar , yeni psikolojik rahatsızlıklar  yeni teshişler meydana gelebilir.

Gündemlerde İntihar Haberleri artış gösterebilir ,saturn balık etkisindeyken duyabiliriz.

Sanat dünyasını da aynı zaman da etki altına alıyor olacak , yaptırımlar  ,yargılar ,kısıtlamalar gibi durumlar söz konusudur.

Balık Etkisi ayrıca eril enerji etkisi altındadır, bu yüzden erillerin döngüsü diyebilir. Duygusal bakamayan, duygularını belli edemeyen , kendine duvar ören ve duygularını gösterirse zayıflık mış gibi gösteren kişilerin döngüleri olacaktır.

**

Jupiter Koç Burcunda 20 Aralık -16 Mayıs 2023 Tarihine kadar etki alanımızda olacaktır.

Önce jupiterin iyilik enerjisinde olduğunu hatırlayalım ve tabı kı koç burcunda olan bu jupiterin desteklerine bu desteklerin bizlerin hayatına nasıl etki edeceğine de bakalım .

Koç Burcu savaşçıdır ve ateş elementindedir , o yüzden yöneticisi yay olan ateş elementi olduğundan koç burcundaki etkisini de olumlu yönde etki altına alıyor. Tabı savaş alanları unutmamak da fayda var, sorun olan durumları daha da büyütüp bitirme yıkma eylemini bizlere sunabilir.

Bolluk, bereket, iş fırsatları maddi kazanç, ve büyüme enerjisinde olan jupiter 16 mayısa kadar yapılan tüm harcamaları ve kazançları abluka altına alabilir. Burada senin stratejin önem arz edecektir, Sorun olan durumları çözümlemeniz  için mesajlara dikkat etmenizi tavsiye ediyor gökyüzü.

Bu sure zarfı içinde , Çalışma şekline , düzenine, yaptıklarına, yapacaklarına ne kadar farkındalık sağlarsan sizin ıcın bi o kadar jupiterin desteği yardımı olacaktır.

Ay düğümleri Akrep Boğa Etkisinde 2023 Kadersel Döngü

Akrep Enerjisi ; Tutkuları ,Bağımlılıkları, Güveni, Askı, Cinselliği , intikamı, nefreti, adaleti, dönüşümü , değişimi, ölümü, ve yasadığımız içsel duyguları bizleri etki altına alacaktır.

Boğa ise ; Parayı, ekonomiyi, yeme, içme, konforu, maddeye olan güvencemizi, parayı nasıl yönettiğimiz, evimiz , yuvamız ayrıca aile güvenimizi etki altına alıyor.

Ay düğümleri geçmiş karmayı gösterirken , ne ektiğine bir bakacak   hangi bedeller ödediğine nerelerden geçtiğine ve emeklerine … Karma böyledir bedellere bakar ve ona göre sunuş yapar, verdiğin kararlar , yaptıkların , adaletin ve tabi ki sana yapılanlar…

Son 16 Yıllık döngüyü bırakırken , seninde yaptıklarının hesabı vardır elbet , Dilerim ki iyi şeyler yapmış ol …

2023 yılının mayıs ayına kadar bu döngünün kapanışı olacaktır , geçmişte yasadıkları önüne gelebilir  mesajlar alabilir, rüyalar görebilir, bilinç dışı durumlarla karşılaşabilirsin. Bunlar gayet normal olanlar .

Normal olmayanlar ise hiç farkında olmayan aynı döngünün içinde yasayanlar olacaktır.

**

 

2023 – 2044 Yıllar Arasında  Pluto kova Burcuna Geçecek ve bir kuşak bizimle beraber olacak.

Bu etki hayatımızı nasıl etkileyecek ?…

Pluto Değişim gezegenidir , bizlerin hayatında değişimleri devrimlerin etkisini verir, yıldız haritalarımızda en önemli karma saturn ve pluto baba dır.

Gökyüzü etkisi ile natal dediğimiz haritada pluto nereyse bizde orda değişim surecin yasarız , tabı pluto kova biraz farklı etkilere sahip olacak. Çünkü bir kuşak doğacak ve o kuşak bambaşka etkilere sahip olacak .

Marjinal, Bilim, ilim, üretim, petrol, elektronik, icatlar, yeni eğitim dalları, din, felsefe, cinselliğin farklı sekilerde seksüellik olma nitelikleri gibi gündemler , artışlar  olacaktır.

Pluto Kova Kuşağı

Değişim yaşatırken eskiyi yıkıp yeni çağa ayak uydurmayı öğretecektir.

**

Not ;

Her harita kendi öz değerini benliğini ve kadersel planını taşımaktadır

Özel niteliklerde taşımaktadır.

Yükselen burçların  yada burçlar Yorumları   %30 çıkmaktadır .

Haritanız üzerinizden Bazen düz bazen ise malefik çalışabilir.

Unutmayın ki ; Aynı vucut yapımız gibi haritalarda farklı etkilere sahiptir.

Bütünümün Hayrına Vesile Olmasını Diliyorum

Sevgiler…

Enerjiniz Daim Şifanız Bol Olsun

 

error: Uyarı: İçerik Kopyalanamaz !!